Netwerkdag 2014

 

Donderdag is het zover. Donderdag treffen we elkaar in Herwijnen. We zien uit naar jouw deelname. 


Tijdens de netwerkdag is er ruimte voor het opdoen van kennis die je direct in je praktijk kunt toepassen. Het Gezonde Net verzorgt een workshop, maar ook Intramed en Fyzzio zullen je tijdens deze netwerkdag scholen.


Pharmeon, Qualizorg, Comvio, HHP Professionals, Intramed en Fyzzio zullen zich als bedrijf aan je presenteren in een stand die je kunt bezoeken tijdens een hapje en een drankje.


Na de workshops vindt de Algemene Ledenvergadering plaats.
Er is ook ruimte ingebouwd om je te inpspireren. Misschien ga je er vrijdag niet direct mee aan de slag maar waarschijnlijk maakt Bernd Damme bij jou als ondernemer wel wat los. Bernd Damme is een ondernemer in hart en nieren; verkozen tot jonge ondernemer van het jaar in 2012.

 

Fyzzio

 

De medewerkers van Fyzzio verheugen zich op de workshop die zij mogen verzorgen tijdens de netwerkdag van Het Gezonde Net. Vanaf dan krijgt krachttraining een andere dimensie.

Nu al nieuwsgierig? Kijk dan hier >>

 

Pharmeon

 

Pharmeon presenteert zich als standhouder op de netwerkdag.
Hoe denkt u over social media, videoconsults of een online agenda? Zou u een praktijkapp handig vinden? Of een fysiocheck op uw website? Wij nodigen u uit om met ons van gedachten te wisselen over fysiotherapie en online services.


Geef uw mening en ontvang een presentje


Gideon Kreytz en Wouter Koper horen graag van u.
Wilt u nu al meer weten over onze services?
Klik dan op de buttons hiernaast.
 

 

HHP professional


Andullatietherapie vermindert pijnklachten bij aandoeningen als rugpijn, stress, fibromyalgie, vermoeidheid en artrose. Andullatie is een nieuwe innovatieve techniek waarbij de Andumedic, een matras uitgerust met de nieuwste technologie inzake vibratiemassage en infraroodwarmte, spieren en bloedsomloop stimuleert en het eigen herstelvermogen van het lichaam beïnvloedt door een prikkel van buitenaf.

Hierdoor levert de Andumedic niet alleen een bijdrage inzake pijnvermindering en levenskwaliteit voor mensen met dagelijkse pijn, het kan ook een meerwaarde voor uw praktijk betekenen. Zo kunt u bestaande klanten een extra dienstverlening bieden, ‘slapende’ patiënten reactiveren en nieuwe patiënten aantrekken voor uw praktijk.

Kom naar de stand van Home Health Products (HHP) om kennis te maken met de mogelijkheden van Andullatietherapie in uw praktijk.

 

www.homehealthproducts.nl  
www.andullatie.nl

 

Programma en route

 

Voor het programma van de Netwerkdag en de agenda van de ALV: klik hier >>


We hebben ook een routekaart voor je on line gezet: klik hier voor de routekaart.

 

Tot donderdag de 30ste oktober in GeoFort!

 

 Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail: Info@HetGezondeNet.nl