Programma Netwerkdag 2014

 

Op deze dag zet jij je praktijk op de kaart. Tijdens de Netwerkdag van Het Gezonde Net ga jij, samen met de collega’s uit het netwerk, bij GeoFort aan de slag om jezelf te leren profileren en te onderscheiden in de markt. Tijdens de netwerkdag is ook de Algemene Ledenvergadering gepland.

 

Lokatie:
GeoFort
Nieuwe Steeg 74
4171 KG Herwijnen

Voor een routekaart, klik hier >>

 

Programma
Het programma staat gepland van 12.30 uur tot 19.30 uur.

 

Ontvangst
De ontvangst is vanaf 12.30 uur met een lunchbuffet in de Kazernehal.

 

Workshops
We starten met een workshopprogramma. De invulling van deze workshops wordt verzorgd door

  • Het Gezonde Net
  • Intramed
  • Fyzzio
  • GeoFort

Daarnaast zijn Comvio, Pharmeon en HHP aanwezig met een stand. De vier workshops worden parallel aangeboden. Alle deelnemers aan de netwerkdag worden door ons verdeeld in vier groepen, zodat iedereen de kans krijgt om alle workshops te bezoeken.

 

ALV
Na de workshops lassen we een korte pauze in om weer op adem te komen. Daarna start de Vergadering van Aandeelhouders en de Algemene Leden Vergadering.

 

Bernd Damme
Het programma wordt afgesloten met een presentatie van Bernd Damme. In 2012 werd hij uitgeroepen tot de beste jonge ondernemer van Nederland. Al op zijn zestiende zette hij zijn eerste bedrijf op: Eye-wear.nl de grootste zonnebrillen-webshop van de Benelux. Damme is dan al welbespraakt. Zo wist hij als tiener toenmalig minister-president Balkenende te verrassen met zijn eigentijdse visie op de Nederlandse economie.

 

Afsluiting
Na het officiële programma praten we na onder het genot van een buffet. We sluiten af zo rond 19.30 uur.