Medewerkersdag van 18 november

Helaas hebben we moeten vaststellen dat onze keuze voor de zaterdag, om een medewerkersdag te organiseren, niet juist is geweest. Slechts 4 praktijken hebben zich met de medewerkers aangemeld. Dat is natuurlijk te weinig om het programma door te laten gaan. We gaan ons beraden hoe we dat een volgende keer anders kunnen aanpakken. De 4 praktijken hebben we al op de hoogte gebracht.


Strategische middag op 17 januari 2018

Hierbij infomeren we je alvast voor de strategische middag op woensdag 17 januari. We ontvangen je graag bij Van der Valk Vitaal in Tiel. Kijk maar eens op www.vandervalkvitaal.nl voor meer informatie. Op de website kun je goed zien wat “Vitality & Hospitality” betekent en waarom wij dus gekozen hebben om hier onze bijeenkomst te houden.
De ontvangst is vanaf 12.00 uur met broodjes. De middag sluiten we af met een gezamenlijk buffet. Het programma volgt later, maar noteer nu alvast de datum in je agenda. Alvast aanmelden kan natuurlijk ook. Stuur dan een email aan info@hetgezondenet.nl met daarop de namen van de deelnemers.


Collectiviteitsvoorstel Praktijkdashboard

Eerder hebben jullie tijdens de regiobijeenkomsten al kennis kunnen maken met de mensen achter de Praktijkdashboard. Wij hebben inmiddels een collectiviteitsvoorstel laten uitwerken voor Het Gezonde Net. Dit voorstel is te downloaden vanuit de Intranetpagina. Je vindt het voorstel onder Netwerk/Coöperatie.

Bij interesse kun je een vrijblijvende afspraak maken met Rens van Wijngaarden. Hij komt dan graag naar je toe voor een gesprek. De aanvraag kan via de website www.praktijkdashboard.nl of je kan hem bellen op 0651 212 966. Laat dan wel weten dat je bij Het Gezonde Net bent aangesloten. Maar je kan je interesse natuurlijk ook aan ons doorgeven, wij zorgen dan voor de afspraak met Rens.


Nieuwe normen HKZ

In de komende nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwe schema van HKZ.


KMS (applicatie)

Afgelopen week zijn we gestart met het geheel opnieuw bouwen de digitale omgeving van het KwaliteitsManagement Systeem. Voor de niet-HKZ praktijken komt hiervan bovendien ook een light-versie beschikbaar. In de nieuwe versie van de applicatie komen alle onderdelen zoals je tot nu toe gewend was. Er wordt specifiek gelet op gebruiksvriendelijkheid en eenvoud/overzicht.
In de komende weken zullen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Voor het testen van de applicatie zoeken we nog een viertal praktijken. Wie wil er (kritisch) met ons mee testen? Meld je aan via kms@hetgezondenet.nl. De eerste vier praktijken kunnen meehelpen met het testen van de nieuwe applicatie.

Let wel……. Testen gaat in fases. Om de 2 á 3 weken komt er een update op de voorgaande versie, wat wil zeggen dat er steeds meer onderdelen worden toegevoegd. Je test dus gefaseerd delen van het programma.


 

 


 

  Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail: Info@HetGezondeNet.nl


 

.