Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier >>


Beste Collega,

 

Het Gezonde Net werkt nauw samen met Zorg1 om m.b.t. productontwikkeling/werken onze leden klaar te maken voor de toekomst. Hieronder geven we extra informatie van Zorg1 over dit onderwerp. Ook is er informatie over FysioTopics in de bijlagen toegevoegd.

We hebben op 8 december met FysioTopics een vervolgoverleg gepland. Wij proberen daar interessante afspraken te maken voor de leden van Het Gezonde Net. Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je je nu al inschrijven bij FysioTopics.
Het Gezonde Net zal met name afspraken willen maken met betrekking tot inkoop van de producten en implementatie/begeleiding productwerken.
 
Naar aanleiding van deze informatie kun je besluiten of je per 1 januari al producten af wilt nemen van Zorg1 of FysioTopics.  Het Gezonde Net zal voor beide productleveranciers de aangesloten praktijken gaan begeleiden; indien zij dit wensen. De begeleidingskosten zullen we in de komende weken kenbaar maken.

Voor zover nu bekend is, hebben Zorg1 en Fysiotopics dezelfde productafspraken met VGZ. Tevens gaat Zorg1 ook een pilot doen bij CZ voor lage rug en COPD, m.b.t. deze productafspraken. Fysiotopics is hier nog over in onderhandeling.

Het grootste verschil tussen Zorg1 en Fysiotopics:

  1. Zorg1 laat de inhoud van de behandeling aan de therapeut over ( wel volgens richtlijnen natuurlijk) en Fysiotopics benadert de behandeling ook systematisch.
  2. Fysiotopics is een vereniging waar je contributie betaalt en waar je betaalt voor de zorgplannen. Bij Zorg1 betaal je, per afgenomen product, een %.
  3. Bij FysioTopics aangesloten praktijken krijgen bij Zilveren Kruis, in bepaalde pakketten, Medisch Fitness ( gedeeltelijk) vergoed.

Wil je aan een van de genoemde zorgproducten deelnemen, laat dat ons dan vóór 15 december weten. Je kunt je interesse kenbaar maken via e-mail op anne@hetgezondenet.nl


 

 

 

 

 

 

  Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail Info@HetGezondeNet.nl


 

.