Beste Collega,


In samenwerking met Qualizorg en Ron van Leeuwen verzorgen wij twee maal per jaar de workshop ‘Qualiview, van Patiënt naar fan'. Om jullie nog beter te begeleiden in het gebruik van Qualiview heeft Qualizorg, los van deze workshop een tweetal  ‘hulpmiddelen’ beschikbaar voor Het Gezonde Net. Hieronder lees je wat dat inhoudt. Meld je aan en leer hoe je Qualiview nog beter kunt gaan benutten in je praktijk.
 

1. PERSOONLIJK (TELEFONISCH) CONSULT MET QUALIZORG OVER QUALIVIEW


In samenwerking met Qualizorg zoeken wij steeds naar de beste wegen om je optimaal te kunnen informeren en begeleiden in het gebruik van Qualiview. Hiervoor bieden we je de mogelijkheid tot een telefonisch consult met Qualizorg. Tijdens dit consult zal accountmanager Elles Baak van Qualizorg je vragen in kaart brengen en je tips en tricks geven om Qualiview (nog beter) in te zetten als tool in de praktijk voor fysiotherapie en je begeleiden in al je vragen en deze persoonlijk beantwoorden.


Wanneer?
Op eigen gewenst moment (voorkeur voor vrijdagochtend of woensdagmiddag).
Kosten van het persoonlijk consult?
Het Consult is gratis voor Het Gezonde Praktijk praktijken.


Wil je bijvoorbeeld meer inzicht krijgen in de persoonlijke rapportagetool van Qualiview (deze biedt de mogelijkheid om per vraag te zien wat jouw patiënten hebben geantwoord op de PREM-vragenlijst)? Geef je dan op voor een telefonisch consult. Via een persoonlijk telefonisch accountgesprek krijg jij meer inzicht in jouw eigen rapportagetool zodat jij weet wat jij met de ontvangen patiëntgegevens kunt doen en hoe je hier op in kunt spelen. Voor elk gesprek wordt 25 minuten ingepland. Geef bij opgave aan welk tijdstip voor jou het beste uitkomt en op welk telefoonnummer jij het beste te bereiken bent. In afstemming met Qualizorg maken we de belafspraak definitief.

Aanmelden kan via saskia@hetgezondenet.nl.

 

2. WEBINARS QUALIVIEW


Naast het persoonlijk consult biedt Qualiview regelmatig online webinars aan. Wanneer je kennis van Qualiview wilt opdoen of deze wilt opfrissen, je praktijk verder wilt verbeteren met informatie uit het Patiëntervaringsonderzoek of antwoord wilt op de meest voorkomende praktijkvoorbeelden, volg dan een van de aangeboden webinars.
De webinars bieden binnen 35 minuten een schat aan praktische en direct toepasbare informatie. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is je eigen PC met internet en geluid. Aan het eind van de webinar kun je bovendien je vragen stellen. Voor de webinars worden geen kosten in rekening gebracht.

De volgende webinars vinden in december 2017 plaats:
 1. Webinar ‘Aan de slag
  donderdag 7 december 2017, 10.30 uur
  voor starters/beginners aanmelden? Klik hier
 2. Webinar ‘Verdiepen’
  dinsdag 12 december 2017, 16.00 uur
  Aanmelden? klik hier
  Tijdens deze webinar krijg je meer uitleg over hoe je de data kunt vinden, analyseren en interpreteren.
 3. Webinar ‘Verbeteren’
  donderdag 14 december 2017, 10.30 uur 
  Aanmelden? klik hier 
  Toepassen van een verbetercyclus. Hoe vertaal je de data uit Qualiview naar het maken van een actieplan en hoe borg je vervolgens de doorgevoerde verbeteringen van je dienstverlening.
 4. Webinar ‘Voor medewerkers’
  maandag 18 december 2017, 13.45 uur  
  Aanmelden? klik hier
  Laat je medewerkers het nut en noodzaak ervaren van het meten van patiëntervaringen. Inzicht in de vragenlijst, praktische tips voor een optimale klantervaring en leren hoe ze een patiënt het beste uit kunnen nodigen.
 5. Webinar ‘Voorbeelden uit de praktijk’
  dinsdag 19 december 2017, 16.00 uur. 
  Aanmelden? klik hier

Gebaseerd op de meest voorkomende praktijkvoorbeelden. Hoe de algemene beoordeling verder verbeteren? Wat vinden cliënten nu echt van de praktijk? Hoe zetten andere praktijken Qualiview in?

Bij aanmelding kun je aangeven dat je bij het Gezonde Net bent aangesloten.

Kosten van de webinar?
De webinar is gratis voor Het Gezonde Praktijk praktijken.
 

 

 

  Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail Info@HetGezondeNet.nl


 

.