Beste collega,


Zoals tijdens de netwerkdag reeds aangegeven zijn we bezig om Het Gezonde Net vanaf na de zomer te gaan positioneren als artrose-specialist. Tijdens de voorbereidingen daarvoor zijn wij in overleg met het NPI gekomen tot een mooie aanbieding voor wat betreft een opleidingsprogramma hiervoor.

Dit biedt het NPI aan als combinatie van de moduul Beweegprogramma en de moduul Artrose (Deel 1 en Deel2). Beweegprogramma (deel1) is het basis programma en dat wordt dan gevolgd door de moduul Artrose (deel 2), dus dit is 1 cursus van 2 dagen. Dit pakket kunnen wij aan onze leden aanbieden voor €955,- per deelnemer.

Geaccrediteerde cursus
De cursus is geaccrediteerd voor de registers Algemeen fysiotherapeut (CKR) en Keurmerk Fysiotherapie / Oefentherapeut (coulance regeling) / Sportfysiotherapeut (CKR). Het basisdeel (deel1) geeft recht op 19 punten en de Moduul Artrose (deel 2) op 24 punten.
Na het volgen van deze cursus kun je, indien je dat wenst, ingeschreven worden bij Artrosenet.

Bij voldoende animo zal de cursus eind van dit jaar, speciaal voor Het Gezonde Net, plaatsvinden op locatie van het NPI. Je kunt lezen wat de inhoud van de cursus is op:
Moduul 1: Beweegprogramma’s Basis https://www.npi.nl/cursussen-en-opleidingen/npi-cursuskalender/28-beweegprogramma-s-deel-1-1703253
Moduul 2: Artrose https://www.npi.nl/cursussen-en-opleidingen/npi-cursuskalender/78-beweegprogramma-s-deel-2-moduul-artrose

Meld je interesse voor 31 juli
Graag willen we inventariseren hoeveel therapeuten interesse hebben in het volgen van deze cursus. Je kunt ons dit laten weten door de namen van de geïnteresseerden naar ons te sturen via e-mail op info@hetgezondenet.nl.
Graag ontvangen wij je bericht voor maandag 31 juli.

 

 

 

 

 

 

 

 
    Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail: Info@HetGezondeNet.nl


 

.