Inhoud

- Verslag netwerkdag 28-11-2014

- Licentiestructuur 2015

- HelloFysio

 

Verslag Netwerkdag 28 november 2014


Op ons intranet in de bibliotheek onder Coöperatie is het verslag te vinden van de AVA en ALV van 30 oktober 2014. Tijdens deze ALV is afgesproken een vervolg te plannen op 28 november tijdens de presentatie van de FysioCockpit bij Afas in Leusden.
Het verslag van deze bijeenkomst alsmede de presentaties zijn te vinden op ons intranet onder Netwerkdag.
Al met al hebben we in deze 2 bijeenkomsten de netwerkgedachte weer weten te verstevigen en de basis gelegd voor 2015.

| top |

 
 

 

Licentiestructuur 2015


We hebben een nieuwe licentiestructuur afgesproken per 1 januari 2015. Je hebt hiermee maximale keuze vrijheid wat je van ons afneemt en/of wat we samen doen. Op het formulier in de bijlage kun je je keuze kenbaar maken door de betreffende markeringsvakjes aan te vinken.

Wil je dit formulier uitprinten, invullen voor je praktijk en inscannen en vervolgens sturen naar Cees@HetGezondeNet.nl zodat we dit vanaf 1 januari 2015 kunnen inregelen.

| top |

HelloFysio


Tijdens de ALV is in de presentatie van Cees en Ron aangegeven dat HelloFysio een voorbeeld is van online fysiotherapie. Een ontwikkeling die al gaande is en eHealth zal alleen maar toenemen. HelloFysio heeft voor de eerste 20 praktijken van Het Gezonde Net die dit willen uitproberen een mooie aanbieding.

Deze praktijken kunnen HelloFysio 3 maanden gratis uitproberen. Alvorens te starten krijgen 2 fysiotherapeuten per praktijk een training van een dagdeel . Ook hier wordt niets voor berekend. Na 3 maanden besluit je als praktijk of HelloFysio iets voor je is. In overleg met elkaar bepalen we dan je inkoopprijs.

Meer informatie is te vinden in de presentatie op intranet in de bibliotheek onder netwerkdag en op www.hellofysioapp.nl

 

Wil je deelnemen aan de proefperiode van 3 maanden mail dit dan naar Cees@HetGezondeNet.nl

| top |

 

       

.