Fijne vakantie!

 

De feestdagen komen er weer aan. Wij willen iedereen hele gezellige kerstdagen, een goed uiteinde en een heel gelukkig, gezond en succesvol 2017 toewensen! 

Wij gaan deze periode ook gebruiken om te genieten van deze dagen, daarom zijn we verminderd bereikbaar van 26 december 2016 tot 9 januari 2017. Voor dringende zaken kun je ons per mail benaderen: info@hetgezondenet.nl 

 

Peer Review groepen

In de afgelopen weken hebben wij vele therapeuten ontvangen op één van de Peer-reviewbijeenkomsten. Nogmaals bedanken wij Fysiotherapie Lutmers en Praktijk de Wiel voor het beschikbaar stellen van hun gezondheidscentrum in Utrecht respectievelijk Leerdam. 

Deze week ontvangt iedereen die deelgenomen heeft aan een van deze Peer Review bijeenkomsten een e-mail met daarin de lijst van zijn/haar groep. Deze moet je uploaden op je eigen pagina (Portfolio) van Keurmerk. In deze mail vragen wij ook naar jouw voorkeur voor een eventuele groep, specialisatie en/of aandachtsgebied. Naar aanleiding van de reacties zullen we de groepen samenstellen. Deze moeten voor half januari aan Keurmerk worden doorgegeven. Daarom vragen wij van iedereen een spoedige reactie, zodat wij hiermee tijdig kunnen gaan puzzelen.

Stel je graag een groep samen met één of meerdere praktijken, uit jouw omgeving, die niet zijn aangesloten bij Het Gezonde Net? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Laat ons dan weten welke praktijken dit zijn.

 

Reactie VGZ op bezwaar

Sommige praktijken hebben naar aanleiding van de overeenkomst voor 2017 bezwaar aangetekend bij VGZ. Zij hebben echter nog niet naar alle praktijken gereageerd. In ons contact met VGZ van afgelopen week hebben zij ons gevraagd om de praktijken die nog geen reactie hebben ontvangen te inventariseren, zodat zij dit alsnog kunnen doen. Wanneer jij dus nog niks hebt gehoord en wel een reactie wenst, dan kun je dat aangeven via e-mail op info@hetgezondenet.nl. Wij geven dit door aan VGZ waarna zij naar jou zullen reageren.

 

Hospitality

Komende maand zullen we contact met je opnemen omtrent het traject ‘Hospitality'. Dit willen we zo snel mogelijk opstarten en wij zijn benieuwd of ook jij hieraan mee gaat doen. Je hoort van ons in januari!

 

Praktijkscan

Voor alle praktijken met de netwerkmodule zullen wij komende maanden een kosteloze praktijkscan gaan doen. Dit starten we op vanaf januari. Met deze scan brengen we de totale bedrijfsvoering van je praktijk in kaart. Zo kunnen wij zien op welk vlak we jouw praktijk het beste kunnen ondersteunen. Ook hierover volgt meer informatie in januari. 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

   


 Het Gezonde Net  | Postbus 1027   | 2280CA  Rijswijk | E-mail: Info@HetGezondeNet.nl


 

.