Inhoud

Afsluiting van 2014 en vakantiesluiting Het Gezonde Net
- Nieuwe TPC-Plus 2015 in de bibliotheek
- HelloFysio App
- Werkkostenregeling + Pensioenen

 

 

Afsluiting van 2014 en vakantiesluiting Het Gezonde Net

Via deze weg willen wij alle praktijkhouders en medewerkers van de praktijken van Het Gezonde Net hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2015 toewensen.


Tijdens de komende feestdagen zijn de collega’s van Het Gezonde Net met vakantie. Wij zijn gesloten van 24 december 2014 t/m 2 januari 2015. Vanaf maandag 5 januari 2015 zijn we weer volledig bereikbaar. Voor zaken die niet kunnen wachten, kun je een email sturen naar info@HetGezondeNet.nl.  Dit adres wordt regelmatig gecontroleerd.

| top |

 

Nieuwe TPC-Plus 2015 in de bibliotheek

Naar aanleiding van de nieuwe Auditcriteria 2015 is de TPC voor de Plus aangepast. Deze is vanaf vandaag te vinden op het intranet van Het Gezonde Net in de bibliotheek onder Kwaliteitsmanagement – 1 , KMS formulieren.
De volgende items zijn aangepast ten opzichte van 2014:

  • 8.5 nieuwe richtlijnen erbij: VKB Beroert 2014, A-specifieke Lage rugpijn 2013; Claudicatio Int. ( SPAV),  Anale incontinentie
  • 9.1 is een nieuw criterium geworden, criterium 9.1en 9.3 uit 2014 zijn vervallen,  hier is geen sprake meer van BSN etc alleen aanmelddatum/verwijsdiagnose/diagnostische gegevens zijn nog verplicht.
  • 9.9 heeft betrekking op zowel korte als lange behandeltrajecten
  • 9.15 + 9.16 ipv  >8 behandelingen is dit  > 12 behandelingen geworden
  • 9.19  de eindevaluatie dient binnen 4 weken na laatste behandeling te zijn uitgevoerd tenzij er afwijkende afspraken zijn vastgelegd.


Zie voor een uitgebreidere toelichting bij de criteria het document  “Auditcriteria Plus audit Fysiotherapie reguliere versie 2015©” van HCA op intranet in de bibliotheek onder Kwaliteitsmanagement-2.

Betreft de auditcriteria voor de praktijken die in 2015 hun 3e Plus audit gaan krijgen verwacht HCA hier begin januari 2015 meer informatie over te kunnen geven. Zodra er nieuws is, worden jullie op de hoogte gebracht.

| top |

 

 

HelloFysio App

Afgelopen maand is in de presentatie van Cees en Ron aangegeven dat HelloFysio een voorbeeld is van online fysiotherapie. Een ontwikkeling die al gaande is en eHealth zal alleen maar toenemen. HelloFysio heeft voor de eerste 20 praktijken van Het Gezonde Net die dit willen uitproberen een mooie aanbieding.
Deze praktijken kunnen HelloFysio 3 maanden gratis uitproberen. Alvorens te starten krijgen 2 fysiotherapeuten per praktijk een training van een dagdeel . Ook hier wordt niets voor berekend. Na 3 maanden besluit je als praktijk of HelloFysio iets voor je is. In overleg met elkaar bepalen we dan je inkoopprijs.
Meer informatie is te vinden in de presentatie op intranet in de bibliotheek onder netwerkdag en op www.hellofysioapp.nl
Wil je deelnemen aan de proefperiode van 3 maanden mail dit dan naar Cees@HetGezondeNet.nl. Er is nog plaats voor een aantal praktijken.

| top |

 

Werkkostenregeling + Pensioenen

Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers verplicht. Binnen deze regeling kunt u in 2015 maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon (de 'vrije ruimte') besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor uw werknemers. Klik hier voor verdere informatie

| top |

 

     

.